Pet centar Osijek

PCO V

Dućan i veterinarska ljekarna
Ulica kralja Petra Svačića 61, Osijek 

Pet centar u Osijeku je prvi prodajni centar ove vrste  u Slavoniji. Osječanima i njihovim ljubimcima na usluzi smo još od početka 2001. godine, svojim cjelovitim i bogatim asortimanom prilagođenim željama i potrebama kupaca kao i vrhunskim maloprodajnim standardima. Naše ljubazno i stručno osoblje raduje se Vašem dolasku, a kod nas su uvijek dobrodošli i Vaši ljubimci!

Osigurali smo i 20-ak parkirnih mjesta ispred samoga dućana, za Vašu ugodniju kupnju.

Radno vrijeme dućana:
ponedjeljak – subota  9 – 21 h
nedjelja  9 – 19 h

Telefon:
031/580-869


Popularni Pet centar u Osijeku nudi Vam cjelokupni asortiman od desetak tisuća uvijek raspoloživih artikala za Vaše ljubimce, dostupnih na na 500 m2 klimatizirane prodajne površine. Nadohvat ruke su Vam raznovrsni proizvodi renomiranih robnih marki, a tražite li novog ljuimca, ne propustite razgledati i našu bogatu ponudu glodavaca, ptica, slatkovodne akvaristike i teraristike, koji Vas nestrpljivo čekaju u svojim udobnim i moderno opremljenim nastambama. 

20060517_pco_d1_v osijek-unutra pco akvariji

 

osijek-ljekarna pco_sp 20060327_pas_v

 

U sklopu osječkog dućana na raspolaganju Vam je i veterinarska ljekarna, koja nudi potpun asortiman medicinske hrane, lijekova i pomoćnih ljekovitih sredstava za kućne ljubimce. Za stručne savjete o zdravlju i njezi Vašeg ljubimca s povjerenjem se obratite našim iskusnim veterinarima Silviji Havrle Lovrić, dr.med.vet. i  Jerku Špralji, dr.med.vet.

Naravno, u trgovini su uvijek dobrodošli i Vaši ljubimci!

Za kupce Pet centra osigurali smo i 20-ak parkirnih mjesta ispred same trgovine, za lakšu i ugodniju kupnju.

Voditelj dućana: Hrvoje Markulak

Share