Pet centar Rijeka

vanjska

Dućan i veterinarska ljekarna, Škurinjska cesta 1, Rijeka

24.02.2006. otvoren je Pet centar u Rijeci, na adresi Škurinjska cesta 1. Otvaranje Pet centra Riječani su dočekali s velikim nestrpljenjem te od samih početaka do danas prepoznaju kvalitetu ponude i usluge na razini najboljih specijaliziranih maloprodaja susjednih zemalja, na kakve su Riječani navikli. Za svoje kupce osigurali smo 30-ak parkirnih mjesta.

Radno vrijeme dućana:

ponedjeljak – subota  8 – 21
nedjelja  9 – 15

Telefon: 051/266-113

 

 

Pet centar trgovina u Rijeci nudi cjeloviti asortiman s više od 9.000 uvijek raspoloživih artikala, izloženih na 500 m2 klimatiziranog prodajnog prostora.

unutra akvariji ptice

 

Trgovina ima bogatu ponudu akvaristike i teraristike te malih životinja (ptice i glodavci) za koje smo osigurali najsuvremenije nastambe koje životinjama pružaju vjernu imitaciju prirodnog okoliša te ih štite od buke i drugih stresnih vanjskih utjecaja.

ljekarna ri_unutra pas

 

U rujnu 2006. u sklopu trgovine, s radom je započela i veterinarska ljekarna sa širokim asortimanom medicinske hrane, dodataka prehrani te lijekova. Petra Franko, dr.vet.med. i Jelena Antić, dr.vet.med. na raspolaganju su Vam za sva pitanja o zdravlju, prehrani i njezi Vaših ljubimaca.

U našu ste trgovinu dobrodošli sa svojim ljubimcem! Dopustite mu da sam isproba sve što ste mu planirali kupiti.

Voditeljica trgovine: Snježana Marin

Share