Pet centar Zagreb - istok

pchvel

Dućan i veterinarska ljekarna, Heinzelova 60, Zagreb 

Prva Pet centar trgovina otvorena je 1999. godine u neposrednoj blizini, a preseljena u sadašnji prostor 2003. Tijekom 2010. godine dućan je u cijelosti moderniziran i preuređen u skladu s najvišim standardima moderne maloprodaje. Parking za kupce osiguran je ispred objekta i u krugu Poslovnog centra Zavrtnica.

Radno vrijeme dućana: 

ponedjeljak – subota  8 – 21
nedjelja  9 – 19                                       

Telefon: 01/6040 814

 

Na 900 m2 klimatiziranog prodajnog prostora stalno je raspoloživo oko 9.000 artikala za pse, mačke, ptice, glodavce, egzotične ljubimce i slatkovodnu akvaristiku.

ducan1 akvaristika2 teraristika

 

70 potpuno opremljenih akvarija sa stotinjak vrsta hladnovodnih i tropskih riba, afričkih i američkih ciklida, te živo i umjetno bilje dio su bogate ponude za slatkovodnu akvaristiku uvijek dostupne u Pet centru. Zaljubljenici u teraristiku također će naći sve potrebno za svoje egzotične ljubimce.

Krajem 2004. u sklopu trgovine otvorena je i veterinarska ljekarna, s bogatim asortimanom medicinske hrane, lijekova i pomoćnih ljekovitih sredstava. Sonja Vojnović, dr.vet.med., Martina Petrović, dr.vet.med. i Dragan Vešović, dr.vet.med. na raspolaganju su Vam u veterinarskoj ljekarni za sve savjete i izdavanje lijekova na recept.

petcentarhrana ljekarna kolica1

 

Na 200-ak m2, neposredno uz ljekarnu, izložen je cjeloviti asortiman superpremium hrane za pse i mačke koji uključuje robne marke Brit Care, Eukanuba, Hill's, Royal Canin i Pro Plan.

U Pet centru Vaši ljubimci sami biraju ono što žele!

Voditeljica trgovine: Dejana Bohnička

 

Share