Povratak

Pet centar klub

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
klub web

ŠTO JE PET CENTAR KLUB?


Pet centar klub pokrenut je od samih početaka rada Pet centra, sa svrhom pružanja pogodnosti redovitim kupcima. Danas Pet centar ima preko 100.000 članova, od kojih neki s već dugogodišnjim "članskim stažom".  Učlanjenje u Pet centar klub donosi pravo na povoljnije uvjete kupnje, te na sudjelovanje u akcijama namijenjenim samo članovima. Pogodnosti za članove odnose se samo za kupnju u dućanima Pet centra.

 

Informacije o aktualnim pogodnostima za članove Pet centar kluba uvijek su dostupne na našim stranicama i istaknute u prostoru trgovina. Prodajno osoblje Pet centra na raspolaganju je za sva dodatna pitanja o članskim akcijama, a možete nas kontaktirati za sva pitanja i na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


KAKO SE UČLANITI? 
Član Pet centar kluba može postati fizička osoba starija od 16 godina. Pristupnicu zatražite od prodajnog osoblja u bilo kojem Pet centar dućanu i ispunite potrebne podatke. Odmah po primitku popunjene pristupnice, dobit ćete aktivnu člansku iskaznicu, spremnu za korištenje već pri sljedećoj kupnji.


Učlanjenje je potpuno besplatno i ni na što Vas ne obvezuje. Jednom aktivirano članstvo nije potrebno obnavljati osim u slučaju gubitka članske iskaznice.

 

Molimo Vas da člansku iskaznicu čuvate i nosite sa sobom kod svake posjete našim trgovinama kako biste bili u mogućnosti realizirati Vaše članske pogodnosti.

 

 

Gotovinski popust

Članovima Pet centar kluba koji ostvare jednokratnu kupnju u iznosu od 500,00 kn ili više, uz plaćanje gotovinom ili Maestro karticom, odobravamo 5% popusta.

Popust nije moguće kombinirati s drugim članskim popustima, kao niti sa sudjelovanjem u programu OŠTAR POPUST.

 

Popust se odnosi samo na kupovinu na prodajnim mjestima i nije ga moguće ostvariti kupnjom u web shopu.

 

Oštar popust za najvjernije kupce

pc-loyalty-card

 

OŠTAR POPUST ZA NAJVJERNIJE KUPCE!

Članove popularnog Pet centar kluba nagrađujemo oštrim popustima!
Koristite Pet centar klub člansku iskaznicu i sakupljajte naljepnice te pri sljedoćoj kupnji odaberite svoj oštar popust:

 

  5% popusta za 2 naljepnice
10% popusta za 4 naljepnice
15% popusta za 6 naljepnica


SKUPLJANJE NALJEPNICA

U Pet centar dućanu zatražite karticu za sakupljanje naljepnica i ostvarivanje pogodnosti. Član Pet centar kluba koji ostvari jednokratnu kupnju u iznosu od najmanje 100,00 kn, bez obzira na način  plaćanja, dobiva jednu nagradnu naljepnicu. Za dobivanje naljepnice prilikom kupnje potrebno je na blagajni predočiti člansku iskaznicu Pet centar kluba. Moguće je dobiti samo jednu naljepnicu dnevno. Prilikom korištenja popusta nije moguće dobiti novu naljepnicu.

 

Ovaj program pogodnosti namijenjen je potrošačima koji su krajnji kupci te uz izdavanje računa za poslovne potrebe (R1 računa) nije moguće dobiti naljepnicu niti koristiti pogodnosti programa. Program se odnosi samo na kupnju u Pet centar dućanima te nije moguće sudjelovanje online kupnjom.

 

 

ODABIR OŠTROG POPUSTA

Popust možete ostvariti već uz 2 sakupljene naljepnice (5% popusta), 4 sakupljene naljepnice (10% popusta) ili 6 sakupljenih naljepnica (15% popusta). Popust se može realizirati već pri sljedećoj kupnji po sakupljanju željenog broja naljepnica, a najranije sljedećeg dana, na cjelokupan asortiman dućana. Prilikom korištenja popusta, karticu popunjenu odabranim brojem naljepnica predajete na blagajni, uz predočenje članske iskaznice Pet centar kluba čiji broj je naveden na poleđini kartice s naljepnicama koja se koristi za ostvarivanje popusta.

 


OSTVARIVANJE OŠTROG POPUSTA

Kako biste ostvarili odabrani popust, potrebno je na blagajni predati karticu u kojoj su nalijepljene naljepnice u broju potrebnom za odabrani popust te predočiti člansku iskaznicu Pet centar kluba čiji broj mora biti upisan na poleđini kartice. Popust je moguće ostvariti do datuma navedenog na kartici sa sakupljenim naljepnicama.

 

Popust vrijedi na cjelokupan asortiman dućana. Maksimalni iznos kupnje na koji se odobrava popust iznosi 2.000,00 kn, bez obzira na način plaćanja. Popust se odobrava na kupnju proizvoda u količini primjerenoj za obiteljsku upotrebu, do 100 kg ukupne težine. Popust nije moguće ostvariti za kupnju pri kojoj se izdaje račun za poslovne potrebe (R1račun). Popust nije moguće kombinirati s drugim poustima i pogodnostima za članove Pet centar kluba, osim ukoliko nije drugačije naznačeno u pojedinim promocijama.

Član Pet centar kluba može imati neograničen broj kartica za popust, no za ostvarivanje željenog popusta sve potrebne naljepnice moraju biti nalijepljene na jednoj kartici.