Povratak

Pelene, gaće i upijajuće prostirke za pomoć kod inkontinencije

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
sonja vojnovic joomla v2


Odgovara:
Sonja Vojnović, dr. med. vet.
Pet centar, Heinzelova 60, Zagreb

P: Zanima me da li držite pelene za velike pse? Imam zlatnog retrivera koji je već dosta star pa ima problema s inkontinencijom. Najveći problem je mokrenje. LP, Goran

O: U aktualnoj ponudi Pet centra nalaze se CAMON  Pelene gaćice za pse. To su jednokratne pelene namijenjene  inkontinentnim psima i psima u oporavku. Najveće pelene su XL, a odgovaraju psima kojima je opseg struka 55/65 cm, što je nažalost premalo za zlatne retrivere i druge velike pasmine pasa.

U ponudi imamo i KARLIE Gentelman Wraps, higijenske gaće za mužjake, koje se mogu koristiti kod inkontinencije ili pojačanog iscjetka zbog upale spolnih organa ili nekontroliranog obilježavanja okoliša. Proizvođač navodi da se ovaj proizvod može koristiti sam ili se unutra može umetnuti neka upijajuća podloga, npr. higijenski uložak. Periv je na 30 stupnjeva, a dolazi u nekoliko veličina.

Također postoje i higijenske upijajuće prostirke koje se mogu stavljati na mjesto na kojem pas leži. Plastični dio na dnu prostirke štiti podove od vlage.

 

POSTAVITE PITANJE NAŠIM VETERINARIMA

Postavite pitanje našim veterinarima na adresu e-pošte: veterinar@pet-centar.hr