Povratak

Stomorgyl tablete

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
dragan vesovic


Odgovara:
Dragan Vešović, dr. med. vet.
Pet centar, Heinzelova 60, Zagreb

P: Da li imate tablete Stomorgyl 10 (protiv karijesa)? Molim vas da mi pošaljete i cijenu. Hvala, s poštovanjem Zlata

O: U ponudi ljekarni koje se nalaze u sklopu Pet centara, dostupan je i asortiman lijekova namijenjenih posebno upalnim stanjima usne šupljine. Tako, u ponudi imamo cijeli spektar proizvođača Merial – Stomorgyl tbl a 2, Stomorgyl tbl a 10, Stomorgyl tbl a 20. Različiti brojevi navedeni na samom preparatu predstavljaju razlike u koncentracijama djelatnih tvari te su, svaka za sebe, prilagođena pojedinim tjelesnim težinama ljubimca.

Po naputku proizvođača, indikacija za primjenu ovih preparata jest kod infekcija pasa i mačaka aerobnim i anaerobnim bakterijama osjetljivim na kombinaciju spiramicin-metronidazol, a posebno kod upala usne šupljine, kao što su stomatitis, gingivitis, periodontitis, halitosis, pioreja, dentalni apscesi, sinusitis, infekcije obrazne stijenke...

Same tablete se ne smiju lomiti niti usitnjavati, propisuju se isključivo nakon postavljene dijagnoze te se izdaju isključivo na veterinarski recept.

Vezano uz trenutnu raspoloživost dotičnog asortimana po pojedinim poslovnim jedinicama kao i njihove cijene, savjetujem Vam da kontaktirate izravno Vama najbliži Pet centar dućan.

 

POSTAVITE PITANJE NAŠIM VETERINARIMA

Postavite pitanje našim veterinarima na adresu e-pošte: veterinar@pet-centar.hr