Povratak

Pet centar klub

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
klub web

ŠTO JE PET CENTAR KLUB?

Pet centar klub postoji već 20 godina, sa svrhom pružanja pogodnosti vjernim kupcima. Danas Pet centar ima preko 100.000 članova, od kojih mnogi imaju višegodišnji "članski staž". Učlanjenje u Pet centar klub je besplatno i ni na što Vas ne obvezuje, a omogućuje Vam povoljnije uvjete kupnje u Pet centar dućanima kao i sudjelovanje u akcijama i programima lojalnosti namijenjenim samo članovima.

 

Informacije o aktualnim pogodnostima za članove Pet centar kluba uvijek su dostupne na našim stranicama i istaknute u prodajnom prostoru naših dućana. Za detaljnije informacije o aktualnim članskim akcijama na raspolaganju Vam je naše prodajno osoblje, a možete nas kontaktirati i e-mailom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 KAKO SE UČLANITI?

Pristupnicu za Pet centar klub zatražite od prodajnog osoblja u bilo kojem Pet centar dućanu i ispunite potrebne podatke. Odmah po primitku ispravno popunjene pristupnice, dajemo Vam aktivnu člansku karticu, spremnu za korištenje već pri sljedećoj kupnji. Molimo Vas da člansku karticu čuvate i nosite sa sobom kod svakog posjeta našim dućanima kako biste bili u mogućnosti ostvariti Vaše članske pogodnosti.

 

OSNOVNA PRAVILA I UVJETI PET CENTAR KLUBA

Član Pet centar kluba može postati svaka punoljetna osoba koja da svoju izričitu suglasnost i privolu za učlanjenje, popunjavanjem obrasca pristupnice Pet centar kluba. Programi lojalnosti unutar Pet centar kluba namijenjeni su isključivo krajnjim kupcima i ne mogu ih koristiti poslovni subjekti.
 
Član može imati samo jednu člansku karticu, na kojoj je otisnut identifikacijski broj kojim se potvrđuje identitet člana. Članska kartica nije prenosiva na drugu osobu i vlasništvo je tvrtke Pet Network International d.o.o. Predočenje članske kartice preduvjet je za ostvarivanje članskih pogodnosti Pet centar kluba.

Pet centar zadržava pravo izmjene uvjeta članstva u svako doba i bez posebne najave, kao i pojedinačnih programa lojalnosti. Aktualni uvjeti i pravila objavljeni su na ovim web stranicama.

 

GOTOVINSKI POPUST ZA ČLANOVE PET CENTAR KLUBA

Članovima Pet centar kluba koji ostvare jednokratnu kupnju u iznosu od 500,00 kn ili više uz plaćanje gotovinom ili Maestro karticom odobravamo 5% popusta.  Popust nije moguće kombinirati s drugim članskim popustima niti sa sudjelovanjem u programu lojalnosti "Oštar popust".  Popust se odnosi samo na kupnju na prodajnim mjestima i nije ga moguće ostvariti kupnjom u web shopu.

 

PROGRAM LOJALNOSTI OŠTAR POPUST

pc-loyalty-card

Najvjernije članove Pet centar kluba nagrađujemo oštrim popustima!
Koristite Pet centar klub člansku karticu i skupljajte naljepnice te pri sljedoćoj kupnji odaberite svoj oštar popust:

  5% popusta za 2 naljepnice
10% popusta za 4 naljepnice
15% popusta za 6 naljepnica

 
Skupljanje naljepnica:
U Pet centar dućanu zatražite karticu za skupljanje naljepnica i ostvarivanje pogodnosti. Član Pet centar kluba koji ostvari jednokratnu kupnju u iznosu od najmanje 100,00 kn, bez obzira na način  plaćanja, dobiva jednu nagradnu naljepnicu. Za dobivanje naljepnice prilikom kupnje potrebno je na blagajni predočiti člansku karticu Pet centar kluba. Moguće je dobiti samo jednu naljepnicu dnevno. Prilikom korištenja popusta nije moguće dobiti novu naljepnicu. Program lojalnosti se odnosi samo na kupnju u Pet centar dućanima te nije moguće sudjelovanje online kupnjom.

 

Odabir i ostvarivanje Oštrog popusta: Popust možete ostvariti već uz 2 sakupljene naljepnice (5% popusta), 4 sakupljene naljepnice (10% popusta) ili 6 sakupljenih naljepnica (15% popusta). Član Pet centar kluba može imati neograničen broj kartica za popust, no za ostvarivanje željenog popusta sve potrebne naljepnice moraju biti nalijepljene na jednoj kartici. Popust se može ostvariti već pri sljedećoj kupnji po sakupljanju željenog broja naljepnica, a najranije sljedećeg dana. Kako biste ostvarili odabrani popust, potrebno je na blagajni predati karticu u kojoj su nalijepljene naljepnice u broju potrebnom za odabrani popust te predočiti člansku iskaznicu Pet centar kluba čiji broj mora biti upisan na poleđini kartice koja se koristi za ostvarivanje popusta. Popust je moguće ostvariti do datuma navedenog na kartici sa skupljenim naljepnicama.

 

Popust vrijedi na cjelokupan asortiman dućana. Maksimalni iznos kupnje na koji se odobrava popust iznosi 2.000,00 kn bez obzira na način plaćanja. Popust se odobrava na kupnju proizvoda u količini primjerenoj za obiteljsku upotrebu, do 100 kg ukupne težine. Popust nije moguće kombinirati s drugim popustima i članskim pogodnostima, osim ako nije drugačije naznačeno u pojedinim promocijama. Ovaj program lojalnosti namijenjen je potrošačima koji su krajnji kupci te uz izdavanje računa za poslovne potrebe (R1 računa) nije moguće dobiti naljepnicu niti ostvariti popust.
 

PET CENTAR KLUB I ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Svojim potpisom na obrascu pristupnice korisnik potvrđuje točnost navedenih osobnih podataka, suglasnost s uvjetima i pravilima članstva u Pet centar klubu te suglasnost za prikupljanje i obradu osobnih podataka. Svrha prikupljanja i obrade osobnih podataka je omogućavanje pogodnosti koje korisniku pruža članstvo u Pet centar klubu. Pet Network International d.o.o. kao voditelj obrade podataka obrađuje i koristi osobne podatke u skladu s relevantnim propisima o zaštiti osobnih podataka. Korisnik ima pravo u svakom trenutku opozvati izjavu o suglasnosti te u tom slučaju prestaje biti članom Pet centar kluba i ne može više koristiti članske pogodnosti. Više informacija saznajte na stranici Zaštita osobnih podataka.