Povratak

Cvjetna terapija za rješavanje duševnih stanja ljubimca - Petvital Bachova mješavina br. 4 Poslušnost

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
dragan_vesovic

 
Odgovara:
Dragan Vešović, dr. vet. med.,
Pet centar, Heinzelova 60, Zagreb 

P: Kupio bih u vašim centru proizvod Petvital Bachove globule No. 4 Poslušnost. Zamolio bih vas za opis proizvoda, pošto u rubrici proizvođača nema opis proizvoda. Interesira me koja je namjena tog proizvoda, što se postiže i koja su mu svojstva. Puno hvala, Željko


O: Određena istraživanja provedena na kućnim ljubimcima dovela su do zaključaka da se određeni poremećaji poprilično često pojavljuju. Tako, utvrđeno je da su najčešći poremećaji (duševna stanja) u kućnih ljubimaca: prva pomoć, strah, agresija, loša koncentracija i otežano učenje (usvajanje), iscrpljenost, gubitak, detoksikacija.

Proizvođač Canina je pristupio rješavanju prije navedenih duševnih stanja pomoću cvjetne terapije. Na takav način je moguće prevenirati pojavu ozbiljnijih zdravstvenih poremećaja. Također, zbog toga što dolazi u obliku sitnih granulica, moguće ga je primijeniti i kod najosjetljivijih životinja.
 

Petvital Bachova mješavina br. 4 je posebno prilagođen preparat namijenjen za lakše učenje. On dolazi u obliku granula i predstavlja biološki dodatak prehrani za kućne ljubimce. Posebno se savjetuje kada ljubimac u igri i sportu ili u suživotu s čovjekom teško shvaća i uči. Djelatne tvari olakšavaju i pomažu usvajanju i usavršavanju postavljenih zadataka te pomažu ljubimcu da se koncentrira na željene rezultate.
 
Sastavni dijelovi proizvoda su: divlja zob (Bromus ramosus), divlji kesten (Aesculus hippocastanum), kičica (Centaurium umbellatum), grab (Carpinus belulus).
 
Globule se daju ili u vodu ili u hranu na takav način da se u slučajevima akutnih stanja daje kroz jedan tjedan 2 puta dnevno po 2-10 granula (ovisno o veličini samog ljubimca). U slučajevima kroničnih stanja, preparat se primjenjuje na takav način da se daje kroz mjesec dana 1-2 puta dnevno.